First Open Introductory Course in Flywheel Training [in Swedish]

I år har vi dragit igång vår utbildningsverksamhet på allvar, och nu är tiden här för den första öppna introduktionskursen i svänghjulsträning i Stockholm. Henrik Petré berättar:


Evidensbaserad svänghjulsträning med kBox från Exxentric har blivit en internationell succé och används idag av professionella tränare och fysioterapeuter på alla kontinenter. På efterfrågan från våra nuvarande användare har vi nu etablerat ett utbildningsprogram. Samtliga kurser är på universitetsnivå och vilar på en god vetenskaplig grund.

Nu är det dags för det första öppna kurstillfället! En halvdagskurs i svänghjulsträning kommer att hållas på GIH i Stockholm lördagen den 30 januari kl 10–14. Vill du veta mer om svänghjulsträning och dess träningseffekter är detta ett perfekt tillfälle.

Innehåll

  • Bakgrund
  • Svänghjulsfysiologi och vetenskap
  • Svänghjulsmetoder
  • Excentrisk träning
  • Tillämplighet och underhåll

Förkunskapskrav

Inga förkunskaper krävs för denna kurs. Vi rekommenderar dock två års erfarenhet av egen styrketräning. Vid frågor eller funderingar återkoppla gärna.

Pris och anmälan

Standardpriset för vår introduktionskurs i svänghjulsträning är 1390 kr per person exkl moms. I samband med premiären för denna öppna kurs erbjuder vi 50% introduktionsrabatt, och priset blir därför bara 695 kr exkl moms. Antalet platser är begränsat för att optimera inlärningen för deltagarna.

Kontakta oss och anmäl ditt intresse redan idag, så återkommer vi med närmare information.

/Henrik Petré, Head of Education

News blog

Latest news

Read all news
SCROLL TO EXPLORE