[Swedish] Kurser i svänghjulsträning med nya kBox4

Nu kan du som tränare få både utbildning och utrustning för svänghjulsträning – från 550 kr per månad.


kBoxSquat with coachCoacher och tränare på fyra kontinenter, från elitidrott till fitness och hälsa har redan börjat använda kBox4, den nya generationens redskap för svänghjulsträning. Men som ett helsvenskt företag är vi inte nöjda förrän träningsformens fördelar fått fullt genomslag även här hemma.

Efter årsskiftet kör vi därför igång de första introduktionskurserna på svenska med kBox4. Datumen är:

  • Fredagen den 27/1 kl. 12–16
  • Lördagen den 25/2 kl. 9–13

Kursavgiften är 990 kr inkl moms, men för deltagare som beställer en kBox efter kursen så drar vi av hela avgiften!

kBox4 Lite with FlywheelKostnaden för instegsmodellen kBox4 Lite är ca 18.800 kr plus moms. Numer har vi dessutom tagit fram ett helt nytt leasingerbjudande för företagare, från ca 550 kr/månad vid ett 36-månadersavtal med 5% restvärde.

Om du har några frågor eller vill se en komplett prislista så kontakta oss gärna, eller gå till bokningsformuläret för att reservera din plats direkt.

Henrik Petré

Vi ser fram emot att höra av dig!

/Henrik Petré, Head of Education

First Open Introductory Course in Flywheel Training [in Swedish]

I år har vi dragit igång vår utbildningsverksamhet på allvar, och nu är tiden här för den första öppna introduktionskursen i svänghjulsträning i Stockholm. Henrik Petré berättar:


Evidensbaserad svänghjulsträning med kBox från Exxentric har blivit en internationell succé och används idag av professionella tränare och fysioterapeuter på alla kontinenter. På efterfrågan från våra nuvarande användare har vi nu etablerat ett utbildningsprogram. Samtliga kurser är på universitetsnivå och vilar på en god vetenskaplig grund.

Nu är det dags för det första öppna kurstillfället! En halvdagskurs i svänghjulsträning kommer att hållas på GIH i Stockholm lördagen den 30 januari kl 10–14. Vill du veta mer om svänghjulsträning och dess träningseffekter är detta ett perfekt tillfälle.

Innehåll

  • Bakgrund
  • Svänghjulsfysiologi och vetenskap
  • Svänghjulsmetoder
  • Excentrisk träning
  • Tillämplighet och underhåll

Förkunskapskrav

Inga förkunskaper krävs för denna kurs. Vi rekommenderar dock två års erfarenhet av egen styrketräning. Vid frågor eller funderingar återkoppla gärna.

Pris och anmälan

Standardpriset för vår introduktionskurs i svänghjulsträning är 1390 kr per person exkl moms. I samband med premiären för denna öppna kurs erbjuder vi 50% introduktionsrabatt, och priset blir därför bara 695 kr exkl moms. Antalet platser är begränsat för att optimera inlärningen för deltagarna.

Kontakta oss och anmäl ditt intresse redan idag, så återkommer vi med närmare information.

/Henrik Petré, Head of Education